Kezdőlap » Tartós Élelmiszer » Lucullus csípősségmentes pirospaprika (250 g)
A paprika őshazája Dél-Amerika. Európában Spanyolországból terjedt szét. A növényt kezdetben dísznövényként tartották, majd a 18. század végétől fokozatosan, olcsó borspótló fűszerként vált népszerűvé. A fűszert, a szárított fűszerpaprika (Capsicum annuum L.) termésfalából és magjából készítik.
Őrölt fűszerpaprika. I. osztályú. Csípősségmentes
Zellert és mustármagot is felhasználó üzemben készült
Termőhely: Magyarország 50%, Spanyolország 50%
Felhasználási javaslat:
Magyaros ételek ízesítésére és színének kialakítására szolgál. Nélkülözhetetlen pörköltek, gulyás ételek, paprikás ételek, szalámi, szárazkolbász fűszerezésénél.
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó!
Kínálatunkból: