Kezdőlap » Tartós Élelmiszer » Ceres vajas toast kenyér (500 g)
Hozzáadott tartósítószer nélkül? Igen!
Búzaliszt, Ivóvíz, Vaj (3%), Élesztő, Cukor, Étkezési só, Szárított búzakovász, Szójaliszt, Tejsavópor, Rozsliszt, Kovászmag (glutént tartalmaz), Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, nátrium-sztearoil-2-laktilát), Savanyúságot szabályozó anyagok (glükono-delta-lakton, tejsav, ecetsav), Lisztkezelő szer (aszkorbinsav), Tojásszármazékot, dióféléket, zellert, szezámmagot is felhasználó üzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tojásszármazékot, dióféléket, zellert, szezámmagot is felhasználó üzemben készült.
100 g termékben | **1 szeletben (kb. 21 g) | |
---|---|---|
Energia | 1149 kJ | 241 kJ |
272 kcal | 57 kcal | |
Zsír | 4,7 g | 1,0 g |
- ebből telített zsírsavak | 2,8 g | 0,6 g |
Szénhidrát | 48 g | 10 g |
- ebből cukrok | 3,1 g | 0,7 g |
Rost | 1,8 g | 0,4 g |
Fehérje | 8,5 g | 1,8 g |
Só | 1,2 g | 0,25 g |
500 g termék ≈ 24 szelet |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Hétköznapok melegszendvicse
Ceres Sütő - Életrevaló ízek
Hozzávalók:
8 szelet vajas toast kenyér, 10 dkg baromfi párizsi vagy zalai felvágott vékonyra szeletelve, 4 szelet előszeletelt vagy 8 dkg reszelt trappista sajt, 10-15 dkg vöröshagyma, 1 db zöldpaprika, 4-5 dkg light margarin
Elkészítés:
Négy kenyérszeletre osszuk el a párizsi vagy zalai szeleteket. Helyezzük rá a karikára vágott zöldpaprika és vöröshagyma szeleteket. Borítsuk be a sajttal vagy szórjunk rá reszelt sajtot, helyezzük a tetejükre a maradék kenyérszeleteket. Sütés előtt kenjük meg kívülről a kenyérszeleteket a margarinnal. Előmelegített szendvicssütőben süssük meg a szendvicseket. Jó étvágyat!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Ceres Zrt.
9027 Győr
Reptéri út 1.
Ceres Zrt.
9027 Győr
Reptéri út 1.
Tel.: 96/513-506
E-mail: ceres@ceressuto.hu
www.ceressuto.hu
Kínálatunkból: